kirjoittajasta

Olen parikymppinen opiskelija, sijoittaja ja bloggaaja. Bloggaamisen olen aloittanut 2,5 vuotta sitten sijoitusblogilla Omista ja Vaurastu. Sijoittamista olen harrastanut yli 10 vuotta, joista viimeiset 5 vuotta hieman enemmän tosissaan. Nykyään harjoitan sijoitustoimintaani oman osakeyhtiömuotoisen sijoitusyhtiön kautta.

Olen julkaissut blogissani yli 140 artikkelia sijoittamisesta sekä sen lisäksi muutamia sijoitusoppaita, jotka myös löytyvät blogista. Sen lisäksi olen kirjoittanut artikkeleita taloudesta ja sijoittamisesta esimerkiksi SalkunRakentajaan.

Sijoittamisen lisäksi pidän myös kirjoittamisesta ja siksi perustin Passiivista tuloa -blogin. Jotta voisin kirjoittaa kirjoittamisesta ja sillä tienaamisesta. Minulla on myös vuosien kokemus affiliate-markkinoinnista ja blogilla tienaamisesta, joten myös näitä asioita tulen tässä blogissa käsittelemään.

Kerron tässä blogissa näkemyksiäni bloggaamisesta, sisällöntuotosta, blogilla tienaamisesta ja oikeastaan kaikenlaisista passiivisen tulon ansaintakeinoista. En ole, enkä koe olevani mikään sertifioitu asiantuntija missään aiheessa, joita kirjoituksissani käsittelen. Sen sijaan blogi toimii dokumentaationa oppimisprosessistani, jonka tarkoitus on kehittyä passiivisten tulojen tienaamisesssa entistä paremmaksi.

Toivottavasti löydät blogistani jotain mielenkiintoista ja hyödyllistä luettavaa! Jos pidät näistä jutuista, niin liity keskusteluun myös Twitterissä.