Ota yhteyttä

Teen mielelläni yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, joiden tuotteita/palveluita itse käytän tai voisin alkaa käyttämään. Tuotteen/palvelun tulee olla sellainen, että se sopii tämän blogin aihepiiriin. Sen tulee myös tarjota jotain lisäarvoa minulle ja lukijoilleni niissä asioissa, joita tässä blogissa käsitellään.

Työkalut-sivulta löydät esimerkkejä tällaisista tuotteista ja palveluista, joita itse käytän. Suosittelen niitä tässä blogissa, koska ne ovat hyödyttäneet minua ja koen niiden hyödyttävän myös lukijoitani. Jos sinulla tai yritykselläsi on tarjottavana jotain, minkä uskot olevan yhtä arvokasta, niin ota yhteyttä. Yhteystiedot löydät alempaa. Olen avannut toimintatapaani tuotteiden suositteluun ja affiliate-markkinointiin liittyen tarkemmin blogin vastuuvapauslausekkeessa.

Vastaan mielelläni kysymyksiin

Vastaan mielelläni kaikenlaisiin kysymyksiin, haasteisiin ja vaikka haastattelupyyntöihin. Voit myös pyytää minua tekemään vieraskirjoitusta, kommenttia ym. sivustollesi tai muuhun julkaisuun. Olen tehnyt tällaisia esimerkiksi SalkunRakentajaan. Otan myös itse vieraskirjoituksia vastaan sivustolleni jos haluat kertoa ihmisille jotain hyödyllistä.

Nopeiten saat minuun yhteyden Twitterissä tai Facebookissa. Voit myös laittaa minulle viestiä Instagramissa. Myös alla olevaa sähköpostilomaketta saa käyttää.

Anna nimesi.
Kirjoita aihe.
Kirjoita viestisi.