Tervetuloa seuraamaan Passiivista tuloa-blogia!

Toivotan kaikki tälle sivulle eksyneet lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan uutta blogiani. Olen Omista ja Vaurastu -sijoitusblogin perustaja ja nyt tarkoitukseni on kirjoittaa ajatuksiani myös  bloggaamisesta, blogilla tienaamisesta ja muista passiivisen tulon ansaintakeinoista.

Tässä blogissa tulen avaamaan alusta loppuun kaikki blogiprojektini tämä mukaan lukien. Tulen käymään myös läpi blogitulojani sekä sitä, miten olen niihin päässyt. Sen lisäksi avaan ajatuksiani uusista blogi/nettisivuprojekteista, joita on luvassa lähikuukausina muutamia.

Sivusto on vielä vaiheessa, mutta halusin julkaista tämän jo nyt. Vaikka staattisilla sivuilla on jo paljon sisältöä, niin sitä on tulossa silti valtavasti lisää. Mietin pitkään, julkaisenko blogin jo nyt, vaikka kaikki staattinen sisältö ei olekaan vielä valmista. Ajattelin kuitenkin, että ehkä blogin teeman mukaisesti olisi teille lukijoille mielenkiintoista nähdä, miten blogi aloittaa oman elämänsä alusta lähtien ja miten uutta sisältöä alkaa kertyä.

Blogin idea kun on kuitenkin nimenomaan dokumentoida minun projektiani ja jakaa ajatuksiani kaikesta aihepiirin ympärillä pyörivästä asiasta.

Ylävalikosta löydät jo paljon staattisia sivuja, joiden taakse olen jo koonnut jonkin verran sisältöä. Kaikki ei ole kuitenkaan vielä valmista, vaan luvassa on valtavasti uusia sivuja sekä sisältöä jo olemassa oleviin sivuihin.

Käykäähän siis tutustumassa ja kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette. Olen rakentanut sivustoa kunnolla vasta muutaman viikon, mutta olen silti aika tyytyväinen lopputulokseen. Otan kuitenkin mielelläni vastaan kaikenlaiset kehitysehdotukset. Blogin sosiaalisen median käyttäjät on tulossa myös julki aivan pian.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *