Työkalut

Tälle sivulle olen koonnut kaikki resurssit, jotka ovat auttaneet minua menestymään ja saavuttamaan passiivisia tulovirtoja. Jos etsit lukusuosituksia, niin tulen kokoamaan hyödyllisimmät kirjat Kirjavinkit -sivulle.

Olen jakanut käyttämäni resurssit selkeyden vuoksi seuraaviin osa-alueisiin:

  1. Sijoittaminen ja vaurastuminen
  2. Itsensä kehittäminen
  3. Nettisivujen rakentaminen
  4. Internetmarkkinoijan tärkeimmät työkalut

Haluan myös tähän väliin huomattaa, että osa linkeistä alla on affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että saan pienen komission joka kerta, kun joku rekisteröityy palveluun tai ostaa tuotteen tämän linkin kautta. Tämä komissio ei kustanna sinulle mitään ylimääräistä. En suosittele tällä sivustolla mitään tuotteita komission takia, vaan sen takia, että koen tuotteen/palvelun aidosti hyödylliseksi minulle ja todennäköisesti myös sinulle. Vaikka osa työkaluista onkin ilmaisia, älä silti käytä rahaa mihinkään, jonka et uskot sopivan sinulle tai edistävän juuri sinun tavoitteitasi.

Sijoittaminen ja vaurastuminen 

Nordnet on pohjoismainen nettipankki, osake – ja rahastovälittäjä. Olen itse aloittanut suoran osakesijoittamisen Nordnetilla ja ollut sen asiakas jo pitkään. Se mitä itse arvostan Nordnetissa, on avoimuus, helppokäyttöisyys ja asiakasystävällisyys. Esimerkiksi Nordnetin asiakaspalvelu on aina ollut ihan huippuluokkaa ja vastauksen kysymyksiin on saanut nopeasti. Nordnetilla asiakkaalle ei myydä kuluiltaan kalliita tai muuten tarpeettomia sijoitustuotteita, vaan lähtökohtaisesti tarjotaan aina matalakuluisia ja fiksuja sijoitusvaihtoehtoja eli kustannustehokkaita indeksirahastoja. Näihin Nordnet tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa ilman välityspalkkioita kuukausisäästämisen muodossa. Nordnet tarjoaa myös ainoana Suomessa täysin kuluttomia indeksirahastoja, superrahastoja.

Tilin avaaminen Nordnetiin on ilmaista eikä Nordnet myöskään peri mitään ylläpitokuluja tai säilytysmaksuja. Muun pankin tai osakevälittäjän asiakkaalle ei siis koidu mitään kustannuksia jos haluaa kokeilla Nordnetia ja perehtyä tarkemmin, miltä palvelu näyttää. Tilin avaaminen Nordnetiin onnistuu nopeasti verkkopankkitunnuksilla. Voit tehdä sen tästä linkistä.

Kuvahaun tulos haulle lynx broker logo

Lynx Broker on tähän mennessä ensimmäinen Suomessa toimiva osakevälittäjä, joka tarjoaa oikeasti järkeviä hintoja ulkomaisiin osakekauppoihin, kuitenkaan unohtamatta asiakaspalvelun, käytettävyyden ja turvallisuuden merkitystä. Siinä missä Nordnet on paras vaihtoehto aloittelevalle säästäjälle, joka sijoittaa lähinnä rahastoihin tai suomalaisiin osakkeisiin, niin Lynx Broker on taas paras vaihtoehto aktiiviselle ja ammattimaiselle sijoittajalle. Tilin avaaminen Lynxille on luonnollisesti ilmaista ja pääset tekemään sen tilaamalla Lynxin tietopaketin ilmaisen sähköpostiisi: Tilaa Lynxin ilmainen tietopaketti tästä

Olen kirjoittanut huomattavasti yksityiskohtaisemman analyysin Lynx Brokerista sekä omia käyttökokemuksiani kyseisestä välittäjästä sijoitusblogiini: Sijoitatko ulkomaille? Lynx on tähän edullisin ja laadukkain osakevälittäjä

Jos asuntosijoittaminen kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Sijoitusasunnot.com -sivustoon. Heillä on tarjolla valtavasti loistavaa materiaalia asuntosijoittamisesta blogien ja artikkelien muodossa sekä arvokkaita resursseja jaossa ilmaiseksi, kuten vuokratuottolaskuri tai valmis vuokrasopimuspohja.

Itsensä kehittäminen 

Audible

Audible tarjoaa kattavimman valikoiman äänikirjojen maailmaan. Noin 10 euron kuukausimaksulla saat mahdollisuuden yhteen uuteen äänikirjaan per kuukausi. Tämä äänikirja säilyy tallessa loppuelämäsi, vaikka peruisit audible-tilauksen.

Audible on yksinkertaisesti paljon halvempi ja helpompi vaihtoehto kirjojen kuluttamiseen, kuin fyysisten kirjojen ostaminen. Voit kokeilla Audiblea kuukauden ilmaiseksi ja tähän ilmaiskokeiluun kuuluu yksi vapaavalintainen äänikirja, jonka saat pitää, vaikka et haluaisi jatkaa tilausta ilmaiskokeilun jälkeen. Pääset ilmaiskokeiluun tästä.

Olen myös käyttänyt suomenkielistä äänikirjapalvelua BookBeatia.Palvelussa on myös englanninkielistä kirjallisuutta, tosin ei läheskään niin paljon kuin Audiblessa (Audiblesta löytyy käytännössä kaikki). Toki riippuen siitä millaisia kirjoja tykkää kuunnella, niin myös BookBeat voi olla hyvä vaihtoehto. BookBeatia voi kokeilla ilma sitoutumista kaksi viikkoa ilmaiseksi, joten et menetä mitään vaikka vain kokeilisit.

Olen laittanut kaikki äänikirjapalvelut testiin ja vertaillut niitä sijoitusblogissani kirjoituksessa Mikä on hinta-laatusuhteeltaan paras äänikirjapalvelu?

Real Vision

Real Vision on käytännössä ainoa talousmedia jota seuraan. RV:n on perustanut muutama hedge-rahastomaailman huipputähti ja palvelu tuottaa jatkuvasti haastatteluja, masterclasseja, sijoitusteesejä ja muuta videomateriaalia markotaloudesta ja joskus myös yksittäisistä sijoitusideoista. Lisenssi Real Visioniin on toki hieman hintava, mutta jos satut olemaan opiskelija, niin voit hyödyntää reilun opiskelija-alennuksen rekisteröitymällä palveluun yliopiston sähköpostiosoitteella (ainakin Oulun yliopiston sähköpostiosoite oikeutti alennukseen).

Laskuni

Laskuni.fi on palvelu, jossa laskuja maksamalla voi tienata rahaa. Palvelussa pystyy siis maksamaan laskuja ja tilastoimaan omia kuluja ja menoja näiden avulla. Erilaisten tehtävien suorittamisesta (esimerkiksi laskujen maksaminen tai palvelun suositteleminen kaverille) saa bonuksia, jotka on muutettavissa rahaksi. Bonukset voi käyttää joko laskujen maksamiseen tai ne voi tilittää omalle pankkitilille. Palvelu on erinomainen työkalu oman talouden hallintaan. Sen avulla ihan konkreettisesti näkee, mihin kaikkeen rahaa tulee käytettyä ja mobiilisovelluksella voit asettaa itselle maksumuistutuksia lähentyvistä eräpäivistä.

Laskuni.fi tekee laskujen maksamisen helpommaksi ja vähentää unohduksia. Kun keskittää kaikki laskut samaan paikkaan, niin niiden maksaminen sujuu paljon nopeammin. Palvelun käyttäminen ja sinne rekisteröityminen on täysin ilmaista. Rekisteröinnin yhteydessä saat 4 euron bonuksen, kun käytät kampanjakoodia HUOLETON. Pääset rekisteröitymään palveluun tästä linkistä.

Nettisivujen rakentaminen 

BlueHost

BlueHost on yksi parhaimmista hosting-palveluista, joita olen itse käyttänyt. Palvelu on edullinen, helppokäyttöinen ja asiakaspalvelu on ihan huippu. Esimerkiksi WordPressin asennus onnistuu BlueHostilla yhdellä klikkauksella.

Olen itse käyttänyt nettisivuillani hostina ja Webhotellina myös GoDaddy:a, mutta uusien projektien suhteen olen käyttänyt BlueHostia ja olen ollut siihen tyytyväisempi. Tulen esittelemään BlueHostia ja WordPress-nettisivujen suunnittelua tulevissa kirjoituksissa ja oppaissa. Voit aloittaa WordPress-sivujen suunittelun BlueHostilla tästä ja GoDaddy:llä tästä

One

One tarjoaa suomenkielisen alustan webhotelleille ja domain-nimille. Jos haluaa etsiä helpoimman (ja myös yhden edullisimmista) palveluntarjoajista aloittaa vaikkapa WordPress-nettisivut, niin Onella tämä onnistuu tosi helposti ja nopeasti. Hinta ensimmäiseltä vuodelta (fi-päätteinen domain + WordPress asennettuna yhden napin painalluksella) maksaa vain 12 euroa. Olen keskittänyt muutamia pienempiä nettisivuprojektejani One:lle. Kannattaa ehdottomasti tsekata!

Internetmarkkinoijan tärkeimmät työkalut

AWeber

Sähköpostilista on kelle tahansa bloggaajalle hyödyllinen ja ihan konkreettisesti myös kassavirroiksi muutettava väline.Olen kokeillut useampia palveluntarjoajia sähköpostilistan rakentamiseen ja hallinointiin. AWeber on yksi parhaista ja tarjoaa siihen myös erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon. Alla olevalla videolla AWeberin sisältömarkkinoinnin asiantuntija Liz Willits selittää sähköpostistrategian ideaa. Kannattaa myös tsekata AWeberin tarjoama ilmainen kurssi sähköpostimarkkinointiin!

 

 

Opi miten luot menestyksekkään sähköpostimarkkinoinnin strategian alle neljässä tunnissa vaihe vaiheelta, ammattilaisen opastamana.

Aloita kurssi nyt!

ConvertKit

ConvertKitin avulla luot, hallinnoit ja analysoit sähköpostikampanjoitasi saadeen niistä maksimaalisen hyödyn irti. Käytän myös ConvertKitiä jonkin verran, mutta pidän AWeberistä enemmän. AWeber tarjoaa myös mielestäni kilpailukykyisemmän hinnoittelun. Kannattaa kuitenkin tutustua molempiin ja tehdä valinta sen perusteella, kumpi sopii omaan bisnekseen paremmin. Molemmat palvelut tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, joten testaamalla et menetä mitään!

Instapage

Instapage tarjoaa nopean ja kustannustehokkaan tavan omien laskeutumissivujen luomiseen. Halusitpa sitten ohjata kävijäliikennettä Instagramista, Facebookista, SnapChatista tai Googlesta, tarjoaa Instapage helpon ratkaisun oman "ländärin" luomiseen. Käytän itse Instapagea, kun tarkoitus on kerätä kasvattaa esimerkiksi sähköpostilistaa tai kun tarkoitus on ohjata liikennettä Instagramista, Facebookista tai SnapChatista affiliate-kampanjaan. Instapagen ländäri toimii tässä ensisijaisena pisteenä, johon kävijä päätyy. Sieltä kävijä ohjataan joko toimintaan (konversio tai liidi) tai sitten rekisteröitymään sähköpostilistalle. Esimerkiksi SnapChat -markkinoinnissa Instapage tai jokin muu vastaava palvelu on välttämätön, koska SnapChat Ads ei hyväksy esimerkiksi affiliate-linkkejä.

Instapage tarjoaa myös erinomaisen analytiikan, jolla hiot konversioprosentin optimaaliseksi kaikissa kampanjoissa.